Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele, ongeopende verpakking te retourneren.  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@productenoboticario.nl. Het retouradres ontvangt u per mail (retourneren naar het adres van de winkel is niet mogelijk). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt uw product op afsrpaak ook retourneren of ruilen in de winkel.

Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem mits deze in goede en ongebruikte staat en in de originele, ongeopende verpakking zit. U kunt hiervoor contact opnemen met info@productenoboticario.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending en het opnieuw verzenden van het vervangende product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss