Billen Masker Perzik, Cuide se Bem 230 gram

Artikelnummer: 7891033600564
Artikel 1 van 6 Volgende
€ 13,99 (inclusief btw)

Billen Masker Cuide se bem, perzik 230g

De jaloerse zal zeggen dat het een leugen is, maar het geheim van een zachte perzikkont is het Perzik billen hydraterend masker!
Met natuurlijke ingrediënten heeft het alles wat je nodig hebt om je billen zacht en perzikgeur te maken! Elke huid verdient koninklijke zorg, daarom is de veganistische billencrème geformuleerd met niacinamide en salicylzuur die de huid zacht, gehydrateerd en verlicht maken, naast voordelen zoals:
- Egaliseert de huidtextuur;
- Verlicht huidongemak veroorzaakt door ingegroeide haartjes, scheren en puistjes;
- Vermindert en voorkomt acne en ingegroeide billenhaartjes in maximaal 10 dagen.
En om het nog beter te maken, heeft het masker een dikke en zachte marshmallow-achtige textuur, zeer aangenaam om aan te brengen. Het wordt je grootste bondgenoot in de huidverzorging van de billen.

OVER DE LIJN ZORG VOOR JEZELF PESSEGURA 
Nou, je weet dat het volwassen leven niet altijd makkelijk is en daarom heb je een lijn gecreëerd om je dag lichter en leuker te maken als het gaat om voor jezelf zorgen. We willen lachen om de problemen van het leven met jou, maar als je gaat huilen, is het beter om je huid gehydrateerd en glad als een perzik te hebben, toch? Geen enkel Boticário-product is op dieren getest, dat wil zeggen, dit artikel heeft het Cruelty Free-zegel.

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss