Acquagel Nativa SPA Quinoa Body lotion 250g

Artikelnummer: 7891033628377
Vorige Artikel 27 van 55 Volgende
€ 13,99 (inclusief btw)

Acquagel Nativa SPA Quinoa Body lotion 250g

De hoogwaardige technologie van hyaluronzuur die je al op je gezicht gebruikt, gecombineerd met een revolutionaire gelformule, nu in een innovatieve en overvloedige versie voor het hele lichaam: Acquagel Nativa SPA Quinoa Body Moisturizer! De gel-moisturizer is verrijkt met hyaluronzuur, aloë vera en quinoa-olie, slimme actieve stoffen die zijn gekozen om de huid krachtige hydratatie te bieden. De ultralichte geltextuur van de body moisturizer laat de huid zacht en gevoed aanvoelen, maar dat is niet alles. Bekijk alle voordelen die de vegan gel-moisturizer biedt: · De huid is direct meer gehydrateerd, zachter en gevoed met een verfrissend gevoel. · Beschermt de huid tegen dagelijkse beschadiging en uitdroging; · Verhoogt het watergehalte in de huid; · Laat de huid niet vettig achter. Daarnaast levert Acquagel Moisturizing Body Deodorant ook meer op dan een conventionele lotion en laat de huid de hele dag geurig achter. De langdurige Oriëntaals Bloemige geur van Nativa SPA Quinoa presenteert een oriëntaalse structuur, die verwijst naar een warmer universum en een gezoete achtergrond die omhult, maar met een gefacetteerde frisheid bij de uitgang.

In tegenstelling tot de vochtinbrengende lotion van 400 ml van Nativa SPA, bevat de vochtinbrengende gel voor het lichaam 250 g. Ideaal om te passen in de nécessaire van degenen die graag voor zichzelf zorgen!

OVER DE LIJN De Acquagel-lijn van Nativa SPA staat synoniem voor verfijning voor uw moment van zelfzorg. Het heeft een revolutionaire gelformule met hyaluronzuur en aloë vera. De Nativa SPA-hydratatie die je al kent, is nu ultralicht en met de geur waar je van houdt! Ontdek de andere geuren in de lijn en geniet van de verzorgingsroutine die je huid verdient!

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss