-30%

Acquagel Nativa SPA Pruim Body Lotion 250 g

Vorige Artikel 22 van 54 Volgende
€ 13,99 € 9,79 (inclusief btw)

Acquagel Nativa SPA Pruim Body Lotion 250 g

De hoogwaardige technologie van hyaluronzuur die je al op je gezicht gebruikt, gecombineerd met een revolutionaire gelformule, nu in een innovatieve en overvloedige versie voor het hele lichaam: Acquagel Nativa SPA Pruim Body lotion! De gel-moisturizer is verrijkt met hyaluronzuur, aloë vera en quinoa-olie, slimme actieve stoffen die zijn gekozen om de huid krachtige hydratatie te bieden. De ultralichte geltextuur van de body moisturizer laat de huid zacht en gevoed aanvoelen, maar dat is niet alles. Bekijk alle voordelen die de vegan gel-moisturizer biedt: · De huid is direct meer gehydrateerd, zachter en gevoed met een verfrissend gevoel. · Beschermt de huid tegen dagelijkse beschadiging en uitdroging; · Verhoogt het watergehalte in de huid; · Laat de huid niet vettig achter. Bovendien levert Acquagel Moisturizing Body ook meer op dan een conventionele lotion en laat het de huid de hele dag geurig achter. De langdurige Floriental Ambarado-geur is geïnspireerd op pruim en brengt een explosie van kleuren, aroma's en texturen, zelfs de olfactorische lijn. In deze versie is de geur intens en met een licht fruitig akkoord dat duidelijker is.

In tegenstelling tot de vochtinbrengende lotion van 400 ml van Nativa SPA, bevat de vochtinbrengende gel voor het lichaam 250 g. Ideaal om te passen in de nécessaire van degenen die graag voor zichzelf zorgen!

OVER DE LIJN De Acquagel-lijn van Nativa SPA staat synoniem voor verfijning voor uw moment van zelfzorg. De Nativa SPA-hydratatie die je al kent, is nu ultralicht en met de geur waar je van houdt! Ontdek de andere geuren in de lijn en geniet van de verzorgingsroutine die je huid verdient!

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss