Rosé EDP Make B. 75ml

Artikelnummer: 7891033811779
Vorige Artikel 14 van 63 Volgende
€ 39,99 (inclusief btw)

Make B. Rosé Eau de Parfum is perfect voor wie houdt van de wereld van vrouwelijk parfum, voor wie verliefd is op trends en voor wie altijd alert is op alles wat er gebeurt in de wereld van schoonheid.

De trendy, originele en inspirerende vrouwengeur is wat nodig was om je looks een WOW-effect te geven. Met een krachtige en inspirerende combinatie van gekarameliseerde appel en absoluut sandelhout, is B. Rosé ideaal voor die momenten waarop je je onbevangen en grenzeloze kant wilt laten zien.

Make B. Rosé, afkomstig uit de Oriental Woody-geurfamilie, heeft een combinatie van fruitige, bloemige en houtachtige tonen, waardoor het een krachtige geur is die je in staat stelt om te leven zonder labels of waardeoordelen.

Wat ontbrak er om een ​​Make B.-look compleet te maken? Een intense geur!

Geurfamilie: Oriental Woody Olfactorische Piramide Vertrekpunt: Bergamot, Mandarijn en Gekarameliseerde Appel. Lichaam: Iris, Damascus, Osmanthus, Gardenia en Kaneel. Bodem: Absoluut Sandelhout, Ceder, Cereal Chord en Musk.

Hoe te gebruiken: Breng de Eau de Parfum aan op het lichaam zoals je wilt. Om de geurduur te verlengen, achter het oor, de nek of de pols aanbrengen.

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss