Gold EDP Make B. 75ml

Vorige Artikel 13 van 63 Volgende
€ 39,99 (inclusief btw)

Make B. Gold Eau de Parfum is een referentie voor houding en goede smaak. Ideaal voor vrouwen die elke kans grijpen, zichzelf opnieuw willen uitvinden en elke dag iets nieuws willen proberen. De essentials voor een complete Make B. look!

Een elegante en originele vrouwelijke geur, subtiel geëxtraheerd uit de rijkdom van de vrouwelijke parfumerie, door de absolute olie, een olie verkregen uit de essentiële structuur van iris en sandelhout. Omdat het een Eau de Parfum is, met meer essentiële oliën, blijft de geur langer op de huid.

Make B. Gold inspireert je om buiten je comfortzone te leven en te geloven in je originaliteit, elke dag is immers een kans om onze essentie te onthullen.

Van de geurfamilie Woody Floral is de geur Make B. Gold modern en tijdloos. Het heeft tonen van framboos, viooltje en bergamot gecombineerd met een bloemige body en een basis van Australisch sandelhout, cederhout en musk. Wat ontbrak er om een ​​Make B.-look compleet te maken? Een delicate geur!

Geurfamilie: Bloemig Houtachtig Olfactorische Piramide Voorgerecht: Framboos, Viooltje en Bergamot. Body: Absolute Iris, Pioenroos, Magnolia en Jasmijn. Achtergrond: Australisch sandelhout, ceder en musk.

Hoe te gebruiken: Breng de Eau de Parfum aan op het lichaam zoals je wilt. Om de geurduur te verlengen, achter het oor, de nek of de pols aanbrengen.

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss