Liz Eau de Toilette 100ml

Vorige Artikel 5 van 5
€ 29,99 (inclusief btw)

Liz, een intense en opvallende vrouwelijke geur, vertaalt de kracht van het bos gecombineerd met de delicatesse en sensualiteit van een verrukkelijke bloemengeur. Zijn handtekening is de exclusieve Laire Iris Nobre Base - een geheime formule die de olie van de verfijnde Franse Absolute Iris samenbrengt met de kracht van Madagascar's Vetiver.

Om Liz te ontwikkelen, liet de Franse parfumeur Emilie Copperman zich inspireren door sensualiteit en vrouwelijke kracht. De combinatie van houtachtig en bloemig is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar geuren met persoonlijkheid en kracht, zonder het vleugje zoetheid en omringende frisheid buiten beschouwing te laten.

Om de definitieve versie van Liz te bereiken, waren er meer dan 3.000 proeven, waaronder 23 versies van geuren en geurpaden. De vrouw die Liz inspireerde is uniek. Het heeft een schoonheid en kracht die alleen van haar is. Elk verhaal, elke fout en elk succes bracht lessen. En het zijn deze ervaringslagen die uw succesverhaal hebben opgebouwd. Liz is een vrouwelijke geur uit de Floral Woody geurfamilie.

© 2020 - 2021 productenoboticario.nl | sitemap | rss