-41%

Make B. palet voor wenkbrauwen

Vorige Artikel 11 van 11
€ 16,99 € 9,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Voor het ontwerpen en modelleren van de wenkbrauwen, een luxe combinatie van tinten in één product.

Make B. Eyebrow Trio is perfect om je make-up nog krachtiger te maken, omdat het de look verbetert en verheldert terwijl de gaten worden opgevuld! Het trio van tinten bevat twee universele kleuren, de ene lichter en de andere donkerder, die zich aanpassen aan verschillende tinten. Elke tint kan nog steeds alleen of in combinatie met de andere worden gebruikt. Met een hoge pigmentatie zorgt de oogschaduwkit voor een uniforme vulling van de draden, wat precisie in de contour en amplitude voor de regio biedt. Ook de verpakking is onweerstaanbaar! Het toont een prachtig detail van Swarovski-kristal naast Make B., naast een spiegel en een afgeschuinde borstel die zich kan aanpassen aan de vorm en positie van de wenkbrauwboog.

Dit product is veganistisch, dat wil zeggen: we gebruiken geen grondstof van dierlijke oorsprong bij de samenstelling en fabricage! Ah, trouwens, zoals alle producten van de Boticário Group, is het niet op dieren getest. Bevat: 3g.

Actie Het bevat twee universele kleuren, een lichtere en een donkerdere, die zich aanpassen aan verschillende tinten. Elke tint kan alleen of in combinatie met de andere worden gebruikt. Met een hoge pigmentatie zorgt de oogschaduwkit voor een uniforme vulling van de draden, wat precisie in de contour en amplitude voor de regio biedt Hoe te gebruiken Maak B. Eyebrow Trio.

Toepassingsraad Gebruik de lichtbruine tint op de binnenste lokken en de donkerbruine tint op de buitenste lokken van de wenkbrauw. Breng met de verhelderende schaduwen aan onder de wenkbrauwboog om de look te accentueren. Resultaat Zijn meest gewaardeerde en verlichte blik vult tegelijkertijd de gaten.

© 2020 - 2021 productenoboticario.nl | sitemap | rss