Elysée Nuit Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 7891033620906
Vorige Artikel 9 van 63 Volgende
€ 45,99 (inclusief btw)

Geïnspireerd door de mysteries en de gloed van de nacht, is Elysée Nuit Eau de Parfum een ​​verfijnde en moderne geur, perfect om je meest gewaagde kant te onthullen. Elysée Nuit combineert damascene rozen geoogst voor zonsopgang, wanneer ze het mooist en geurigst zijn, met een zoete toets van macaron, traditioneel Frans zoet. Deze combinatie creëerde een unieke en verfijnde geur, perfect om 's nachts te gebruiken en je gewaagde kant te onthullen.

Olfactorische identiteit Elke geur is gemaakt van topnoten, body en achtergrond. Ontdek wat ze allemaal zijn en hoe ze zich presenteren op het Elysée Nuit Eau de Parfum.
Topnoten: Ze worden meteen opgemerkt en duren niet langer dan een paar seconden en zijn verantwoordelijk voor de eerste indruk. In Elysée Nuit Eau de Parfum hebben we: pruimenbloesem, cassis, bessen, bergamot
Body notities: Definieer de persoonlijkheid van de geur. Deze tonen verdampen niet zo snel, ze kunnen maximaal vier uur op de huid blijven zitten. In Elysée Nuit Eau de Parfum hebben we: macarron-akkoord, magnolia, roos, freesia, lelietje-van-dalen, pioenroos Onderste opmerkingen: Ze zijn langdurig en ondersteunen de start- en lichaamsnotities, waardoor de geur in balans blijft. Het bevat meestal sterke ingrediënten, zoals sandelhout (aromatisch hout). In Elysée Nuit Eau de Parfum hebben we: vetiver, patchouli, sandelhout en musk Elysée Nuit Eau de Parfum maakt deel uit van de olfactorische familie: chypre gourmand. 

© 2020 - 2023 productenoboticario.nl | sitemap | rss